Missä pelataan?

Talvella pelataan Pasilan hallissa

Helsinki Pétanque:n halli Pasilassa on pääkaupunkiseudun paras pelipaikka. Hallissa jäsenet voivat pelata ja harjoitella rajattomasti omien aikataulujensa mukaan. Uutena pelaajana pääset tutustumaan halliin ja lajiin ilmaiseksi. Vierasmaksulla voit osallistua yksittäisiin peleihin, tapahtumiin tai tulla jäsenen kanssa treenaamaan. Hallilla on paljon toimintaa ja kilpailuja. Tervetuloa!

Kesällä on paljon pelejä ja seuratoimintaa

Helsingissä on useita Pétanque-seuroja, joista löydät pelikavereita ja saat opastusta pelaamiseen. Alla joitain säännöllisiä harjoituksia järjestäviä seuroja pääkaupunkiseudulla. Tule rohkeasti mukaan avoimiin harjoituksiin, tutustumaan peliporukoihin ja valmentautumaan kesän kilpailuihin.

Helsinki Pétanque järjestää kiertävän kesäsarjan keskiviikkoisin eri puolilla pääkaupunkiseutua. Illassa pelataan kolme peliä arvotuilla joukkueilla. Pelipäiviin ei ole ennakkoilmoittautumista, riittää että tulet paikalle 17.45 mennessä, niin pääset mukaan joukkuearvontaan. Omat kuulat mukaan.

Pelipaikat ja info

Kallion Kirkas pitää avoimet harjoitukset kesällä aina maanantaisin Torkkelinmäellä klo 17.30 alkaen ja perjantaisin Hakaniemessä 17.30 alkaen. Harjoituksissa pelataan arvotuilla pelipareilla iltaan asti. Ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Omat kuulat mukaan.

https://kallionkirkas.fi

Korson Kaiku pelaa maanataisin ja torstaisin klo 15–18 Ruusupaviljongin kentällä Kisatie 21, Vantaa. Tervetuloa pelaamaan Korsoon.

Rajatorpan Petankkipuistossa, Lastutien ja Rajatorpantien risteyksessä, Vantaalla harjoitukset tiistaisin, torstaisin ja viikonvaihteessa alkaen klo 10.