Tervetuloa pelaamaan!

Petankki on helppo ja hauska laji aloittaa, ja sitä voi harrastaa vuoden ympäri. Helsinki Pétanquen halli Pasilan veturitalleilla on Pohjoismaiden hienoin pelipaikka. 

Olit sitten uusi harrastaja tai kokenut kuulapelaaja, yhteisömme tarjoaa paljon pelimahdollisuuksia ja loistavat puitteet harjoitteluun.


Uudet pelaajat

Kiinnostaisiko heittää petankkia vuoden ympäri, mutta haluaisit kokeilla ensin? Nyt pääset testaamaan pelailua oikeilla pelivälineillä Pasilan veturitalleilla torstaisin klo 17-20. 

Toimi näin:

  1. Tutustuminen halliin on maksutonta, mutta jos haluat pelata, nappaa mukaan 15 € käteistä (vierasmaksu)
  2. Pyydä kaveritkin mukaan, niin saatte pelit aikaiseksi
  3. Saavu hallille: https://www.hpet.fi/yhteystiedot/
  4. Nykäise muita pelaajia hihasta. He ottavat vierasmaksun vastaan, lainaavat kuulat ja kertovat halutessasi lajista ja pelimahdollisuuksista

Ajanvarauksia tai ilmoittautumista ei tarvita. 

Pro tip: meillä tunnelma on lämmin kuten hallikin; lenkkareilla tai muilla kevyemmillä kengillä on mukavampi pelailla kuin talvisaappaissa 🙂

Lähtökohtaisesti avoimet torstait ovat käynnissä lokakuusta maaliskuuhun joulunaikaa ja mahdollisia arkipyhiä lukuun ottamatta.

Psst: Jos torstait eivät käy, niin ota yhteyttä tältä sivulta löytyvällä lomakkeella, sovitaan sopiva aika! 

Jos laji on sinulle vielä uusi, voit tutustua siihen näillä sivuilla:
Miten petankkia pelataan?
Mitä on petankki?


Miksi liittyä jäseneksi?

Jäsenenä löydät peliseuraa ja saat runsaasti vapaata peli- ja harjoitteluaikaa.

Halutessasi pääset mukaan laadukkaisiin jäsensarjan kisoihin, keskiviikkosarjaan, valmennuksiin ja jäsenyhteisön rentoihin tapahtumiin. 

Hallillamme järjestetään myös muuta kilpailutoimintaa, kuten kaikille avoin maanantaisarja, arvokilpailuja ja kansainvälisiä turnauksia.

Jäsenenä voit kutsua ystäviä ja tuttavia pelaamaan edullisella vierailijamaksulla. Saat myös oman avaimen hallille, ja säilytyskaapin pelivälineillesi (varmista kaappien saatavuus jäsenmaksun yhteydessä).


Miten pääset jäseneksi?

Katso hinnasto ja täytä jäsenlomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Lämpimästi tervetuloa!