Yrityksille ja seuroille

Tervetuloa tutustumaan petankkiin! 

Petankki on hauska ja sosiaalinen laji, joka ei vaadi aloittelijalta ihmeitä. Kaikki pelaajat saavat onnistumisen kokemuksia jo ensimmäisellä kerralla, ja rento tunnelma syntyy helposti.

Helsingin Pasilassa vanhoilla veturihalleilla sijaitsevassa kauniissa petankkihallissa voit järjestää ainutlaatuisen ja hauskan petankkitilaisuuden. 

Hallissamme onnistuvat niin yksityishenkilöiden, yritysten kuin seurojenkin tapahtumat.

Millaisen tapahtuman voin järjestää?

Onnistuneeseen petankki-iltaan kuuluu rentoa yhdessäoloa, pelaamisen iloa ja onnistumisia, sekä ruokaa ja virvokkeita.

Vanhan veturitallin historiallisessa miljöössä vietätte iloisen tiimi-illan tai työhyvinvointipäivän, mieleenpainuvat henkilöstöjuhlat, merkkipäivän tai hauskat pikkujoulut. 

Halutessanne saatte meiltä apua oikeaoppisten petankkipelien tai leikkimielisempien joukkuepelien järjestämiseen. Hallilla voi pelata myös mölkkyä.

Pelivälineet löytyvät hallilta. Pelikaverien lisäksi mukaan kannattaa ottaa mukavat pelivaatteet kuten sisäkengät, ja mieleisesi eväät.

Voitte vuokrata hallin koko illaksi tai yksittäisiä kenttävuoroja muutamiksi tunneiksi. Jos (ja kun!) innostutte petankkista, voitte varata myös vakiopelivuoroja sopimuksen mukaan, esimerkiksi pariksi tunniksi viikossa.

Lisäksi yrityksillä, yhteisöillä ja kaveriporukoilla on mahdollisuus osallistua talvikaudella järjestettävään petankkiliigaan ja muihin kilpailuihin.


Missä halli sijaitsee?

Helsinki Pétanquen tilat sijaitsevat Pasilan juna-aseman ja Triplan lähistöllä Pasilan veturitalleilla osoitteessa Veturitallintie 34, 00520 Helsinki.  

Pääset hallille helposti julkisilla esimerkiksi Pasilan juna-asemalta kävellen. Autoilijoille petankkihallin edustalla on runsaasti ilmaista parkkitilaa.

Kulku hallille tapahtuu veturitallirakennusten ohi Veturitallintien päähän saakka. Tunnistat oikean veturitallirakennuksen ikkunoissa lukevasta tekstistä: Helsinki Pétanque.

Saapumisohje Triplan liikenneympyrästä (kartta) 


Mitä petankkihallilta löytyy?

  • Kahdeksan täysmittaista petankkikenttää. Hallin koko on noin 700 m²
  • Pelivälineet
  • Musiikkilaitteet: radio, mikrofoni, Spotifytoisto ja karaokelaitteet
  • TV-näytöt molemmilla puolilla hallia
  • Pieni keittiötila
  • Reilusti jääkaappitilaa
  • Uuni, mikro ja kahvinkeitin
  • Runsaasti pöytiä ja tuoleja
  • 3 WC:tä 
  • Mahdollisuus ruokailuun (kysy tästä erikseen)

Ota yhteyttä

Lähetä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa hallivastaavallemme Peterille, puh. 040 558 7708.

Tervetuloa!

Yhteydenotto