Kilpailut

Jäsenkilpailut

Säännöllisiä pelejä jäsenille ovat Keskiviikkosarja sekä kuukausittain pelattava Jäsensarja.
 

Muu kilpailutoiminta

Kaikille avoin kisa on maanantaisin pelattava Maanantaisarja.
Hallilla pelataan myös valtakunnallisia arvokisoja, kaupunkiotteluita Helsinki-Tukholma ja Helsinki-Tallinna sekä Suomen Petanque-liiton alaisia maaotteluita mm Ruotsia ja Viroa vastaan.

Avoimet kilpailut

Lisäksi hallilla järjestetään Suomen petankkiliiton alaisia kilpailuja yleisessä, naisten, junioreiden ja veteraanien sarjoissa.

 

Palkintojen, palkkioiden ja ns. stipendien maksamisesta 


Kun Helsinki Petanquen järjestämissä kilpailuissa ja jäsensarjassa jaetaan raha- tai muita vastikkeellisia palkintoja, ja kisan järjestäjä tekee ilmoituksen tuloverorekisteriin verottajan antamien ohjeiden mukaan. Jokaisen rahapalkinnon saajan täytyy itse täyttää palkinnonmaksulomake ja toimittaa se taloudenhoitajalle. Maksut suoritetaan palkinnonsaajan pankkitilille vasta  dokumenttien toimittamisen jälkeen. Jäsensarjan voitot huomioidaan jäsenten jäsen- ja hallimaksuissa. Niistäkin tehdään ilmoitus tuloverorekisteriin ja siksi myös jäsensarjan voittajien täytyy täyttää ilmoituslomake. Lomake löytyy tästä.

Kaikista ilmoitetuista palkinnoista tai ns. stipendeistä tulee maksaa ennakonpidätys. Verohallinnon ohjeiden mukaan jokaisen palkkion, palkinnon tai ns. stipendin saajan täytyy itse ilmoittaa vastaava tieto verotetusta tulosta Omavero.fi palvelussa.

Kts. verottajan ohjeet tulorekisteristä palkkioiden ym. maksamisesta.

Kts. Omavero, jonne voit kirjautua pankkitunnustesi avulla mm. katsomaan omia verotietojasi.