Lämpimästi tervetuloa Helsinki Pétanquen uusitulle sivustolle.


Yhdistyksemme hallituksen tärkeimpiä tämän vuoden tavoitteita on viestinnän kehittäminen - niin sisäisen kuin ulkoisenkin. Tämän tavoitteen yksi isoimpia harppauksia on näiden sivujen toteutuminen. Sivujen on tarkoitus olla helppokäyttöinen työkalu halliyhteisömme viestinnässä. Uudet sivut rakennettiin pikavauhdilla, jotta saamme jo keväällä parannettua yhdistyksemme tiedottamista jäsenille. Uusien sivujen lähtökohdat olivat selkeä ja helposti päivitettävä kalenteri sekä responsiiviset, eli älypuhelimille soveltuvat sivut.

Sivujen sisällön päivittäminen on vielä kesken. Uudet sivut haluttiin kuitenkin avata mahdollisimman pian, jotta voimme luoda tiedottamiselle toimivan pohjan. Myös kalenteri haluttiin toimintaan mahdollisimman nopeasti. Vanhat sivut toimivat vielä rinnalla ja sieltä siirretään materiaalia uusille sivuille tammi-helmikuun ajan.

Sivuston toteutti yhdistyksen viestinnästä ja markkinoinnista vastaava Antti Hanhisuanto. Hänelle voi lähettää ajatuksia uusien sivujen sisällöstä osoitteeseen tiedotus (at) hpet.fi